
Kerst, het kookboek
Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse soorten groente. Aan de hand van Donna Hay's overheerlijke recepten wordt kerstvieren een nog groter feest.
Kerst staat boordevol met Donna's bewezen succesrecepten, zowel de bekende klassiekers als fantastische moderne varianten. Volop inspiratie voor voor- en bijgerechten, en heel veel opties voor de lekkerste ham, kalkoen en kreeft. Luchtige meringues, kruidig gebak, spectaculaire trifles en ijsdesserts.
Koken met kerst is soms een grote uitdaging, zeker voor een groot gezelschap of als je iets speciaals wilt bereiden. Donna Hay laat je in stap-voor-stapfotografie zien hoe je je gerecht kunt voorbereiden, en geeft ze tijdbesparende trucjes en tips voor de beste planning. Zo ga je de feestdagen vol vertrouwen tegemoet.
Vormgeving NL editie: Teo van Gerwen
Fotografie: © Chris Court, Ben Dearnley, William Meppem, Con Poulos, Anson Smart
Donna Hay is een begrip, een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: no time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance, basics to brilliance en basic to brilliance kids. www.donnahay.com
Sluit venster [X]Kerst, het kookboek