-->

Keukentrends 2020

Wordt 2020 het jaar van de nieuwe keuken? Intex Exclusieve Interieurbouw ontwerpt en realiseert maatwerkkeukens en designmeubels. De kracht van het bedrijf is het vakmanschap en de flexibiliteit. Ze hebben de 5 belangrijkste ontwikkelingen in keukentrends op een rij gezet.

1: Donkere kleuren
Om te beginnen, we kunnen (en willen) er niet omheen: de donkere keuken. Niet meer weg te denken! Een zwarte, antracietgrijze of donkerbruine keuken geeft veel sfeer en heeft een luxe uitstraling.

2:  Eiland met bar
Het kookeiland is het hart van de keuken. Het nodigt uit om met meer mensen te koken, gezellig. En je ziet steeds meer creatieve toepassingen om er ook een bar van te maken. Heerlijk om hoog aan te zitten voor ontbijt, een kop koffie en de krant.

3: Tegenover elkaar
De parallel-keuken is enorm populair. Een dergelijke opstelling vraagt om een goed doordacht ontwerp. Zo moet er bijvoorbeeld minimaal 1 meter loopruimte zijn tussen de keukenwand en het eiland om kastjes of lades goed te kunnen openen en om apparatuur te gebruiken.

4: Dun werkblad
Na de robuuste exemplaren gaan we nu voor de elegantie van een dun werkblad. Vooral mooi bij een moderne, greeploze keuken. Niet elk materiaal is geschikt voor een dun werkblad, ideaal zijn keramiek, glas of composiet.

5: High tech snufjes
De techniek in de keukenwereld staat niet stil. Stopcontacten (inclusief USB-poorten) worden ‘onzichtbaar’ weggewerkt, apparatuur werkt op je smartphone, de afzuigkap wordt vervangen door een systeem dat in het werkblad of de kookplaat is verwerkt en in vrijwel elke nieuwe keuken is de Quooker niet weg te denken.

Laat je keukenwensen vertalen
De vakmensen van Intex exclusieve interieurbouw denken graag mee over hoe je een keuken het beste samenstelt, gericht op het gebruik. Je krijgt vakkundig advies en met het 4 stappen succesplan weet je precies waar je aan toe bent. Neem een kijkje op Intexinterieurbouw.nl

Sluit venster [X]Keukentrends 2020