-->

Bloemkool boost

...

Bloemkool is een vergeten groente die weer serieuze aandacht krijgt in de keuken. Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect. De 60 recepten in het vegetarische, en deels veganistische kookboek Bloemkool boost spelen daar op in.

Bloemkool is een groente die zich makkelijk kan voordoen als iets anders, dankzij zijn structuur is hij bijvoorbeeld een goede vervanging voor minder voedzame koolhydraten. Bloemkool is niet alleen een lekkere groente maar ook nog eens supergezond.

Bloemkool boost geeft je meer dan 60 veelzijdige en verrassende recepten met bloemkool. Ontdek bijvoorbeeld de krokante bloemkool-katsu, de gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, bloemkool tortilla, de bloemkool-wings of zelfs de bloemkoolbrownies met gezouten kokos-karamelsaus! Bloemkool is een vitaminebom. Volop vezels en mineralen, weinig koolhydraten. Bovendien altijd verkrijgbaar!

Kathy Kordalis is foodstyliste en bedenkt en publiceert recepten.  Haar manier van koken is licht en toegankelijk en is zowel geïnspireerd op haar klassieke kookopleiding in Londen als op haar Australische en mediterrane afkomst.

Voor meer informatie: Unieboekspectrum.nl

Sluit venster [X]Bloemkool boost