-->

Wandellust

...

Wandelen is zoveel meer! Cynthia Schultz laat in Wandellust zien hoe fijn wandelen kan zijn en waarom het een van haar passies is. 'Ik ontdekte hoe heerlijk het is om te wandelen. Hoeveel rust het in je hoofd oplevert als je meer te voet doet en hoe ontspannend het is om urenlang rond te dwalen in de natuur. Van het ontdekken van de mooiste plekken tot minder stress en veel goede ideeën'. 

Laat je inspireren!
Wandelen is fantastisch! Het is makkelijk, je hebt er niks voor nodig en hoe heerlijk is het om door bossen en velden te struinen. Niet alleen kun je je hoofd helemaal leegmaken maar je komt ook nog eens op goede ideeën.

Cynthia deelt in Wandellust meer dan 20 van haar mooiste wandelplekken: sprookjesachtige bossen, prachtige heidevelden, woeste zandvlaktes en bruisende steden. Ze geeft je tips, vertelt over wat je er allemaal kunt ontdekken en hoe je immens kunt genieten van de mooie natuur in Nederland.

Bekijk hier het inkijkexemplaar

Cynthia Schultz runt de succesvolle lifestyleblog Cynthia.nl en helpt mensen met haar Structuurjunkieplanners én trainingen efficiënter te werken zodat ze meer grip krijgen op hun leven.

Voor meer informatie Kosmosuitgevers