-->

TONÍ, de perfecte buitenstoel

Een vriendelijk design, stevig en lichtgewicht met een speelse knipoog naar de klassieke bistrostoel. Maak kennis met TONÍ Chair en Armchair. De stoel is gemaakt uit één stuk aluminium. Dit maakt hem niet alleen een stijlvolle blikvanger, maar hij is daardoor ook eenvoudig te verplaatsen en te stapelen. Ideaal als je snel een andere terrasopstelling wilt creëren of als er vrienden en familie aanschuiven voor een drankje en een hapje. 

Oude iconen blijven inspireren. Ontwerper Erik Stehmann heeft samen met Fatboy een nieuwe twist aan de klassieke bistrostoel gegeven. Door de authentieke vormgeving te moderniseren met de eigenschappen van aluminium ontstond een kleurrijke Toní collectie, die niet alleen roestvrij, UV- en weerbestendig is, maar ook licht van gewicht.

Naast de Chair en Armchair is er de Bistreau. Het ronde blad heeft een afmeting van 80x80 cm en past op ieder balkon of terras. Met de verstelbare poten stel je de tafel eenvoudig recht op een onregelmatig oppervlak. De Tablo met een lengte van 2,20 meter biedt royaal plek aan acht personen. Leuk weetje... Het gat in het midden van de tafels dient overdag als parasolhouder en ’s avonds als kandelaar. De achterkant van het afdekplaatje bevat een enkelvoudige of 3-armige kaarsenhouder.
De comfortabele stoelkussens passen perfect op de zitting van Toní Chair en Toní Armchair. Met de authentieke houtje-touwtje sluiting maak je ze eenvoudig vast en weet je zeker dat het kussen niet verschuift of van je stoel glijdt.

Voor meer informatie Fatboy.com

Sluit venster [X]TONÍ, de perfecte buitenstoel