-->

Badkamertrends 2020

Een spa aan huis. Intex Exclusieve Interieurbouw weet als geen ander ontspanning, luxe en comfort te creëren in de badkamer. De designmeubels zorgen voor een ruimtelijk, opgeruimd effect en de duurzame materialen blijven mooi, ook na jaren. Er zijn veel inspirerende mogelijkheden, ook als de ruimte beperkt is. Ze hebben 5 ontwikkelingen in badkamertrends op een rij gezet.

Wij♥kranen in kleur
Ook op het gebied van badkamers zijn er nieuwe trends. Kranen bijvoorbeeld, we hebben ze gespot in zwart, koper, rosé en goud, glanzend of mat geborsteld. Samen met onze badkamermeubels zijn er prachtige kleurcombinaties mogelijk.  

Wij♥spiegels XL
De spiegel in de badkamer vormt meer dan ooit een spannend geheel met de badkamermeubels. Zo doorbreekt een grote ronde spiegel de rechte lijnen van strakke kasten. Een echte eyecatcher is een spiegelwand, die een kleine ruimte meteen veel groter laat lijken. In het ontwerpproces nemen we de keuze van de spiegel graag mee. 

Wij♥tegels
Tegels zijn belangrijke sfeermakers in de badkamer. Grote tegels blijven veel toegepast maar we zien ook steeds meer (kleurrijke) accenten met tegels. Een muur met zeshoekige Portugese motieven, glanzende zelliges in de mooiste kleuren, kleine mozaïek steentjes, visgraat- of metrotegels… We kijken graag met je mee wat er het mooist bij je badkamermeubels past.

Wij♥kleur
Kleur voor een persoonlijk statement in je badkamer! Trendkleuren van 2020 zijn antracietgrijs, natuurgroen, gedempt blauw en antiekroze. Allemaal mooi te combineren met puur hout. Bij Intex spelen we graag met kleuren en materialen. We kunnen elk meubel in de gewenste RAL kleur afwerken.

Wij♥luxe
Luxe in de badkamer zit ‘m in mooie materialen, comfortabele kranen en regendouche, een vrijstaand bad, een douchetoilet… Voor ons zit luxe ook in heel veel opbergruimte! Dankzij slimme extra lades, zwevende kasten, nisjes en extra planken blijft de badkamer een rustig en geordend geheel waar je heerlijk kunt ontspannen. 

Laat je badkamerwensen vertalen
De vakmensen van Intex exclusieve interieurbouw denken graag mee over hoe je een badkamer optimaal kunt inrichten. Je krijgt vakkundig advies en met het 4 stappen succesplan weet je precies waar je aan toe bent. Neem een kijkje op Intexinterieurbouw.nl

Sluit venster [X]Badkamertrends 2020