-->

Burgers & BBQ Bites

...

In zijn nieuwste boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt Jord Althuizen je mee op BBQ-avontuur naar de States. Van de deli’s van New York tot aan de taco stands in Californië: op zoek naar a full serving of Smokey Goodness flavour maar voor half the time. Want soms heb je simpelweg geen tijd voor het echte BBQ werk, en wil je something hot & fast. En waar kunnen ze dat nu beter dan in de USA?

In het boek staan barbecuerecepten voor iedereen, voor fans van BBQ USA-style en Smokey Goodness en vind je genoeg inspiratie om je vrienden spontaan te trakteren op burgers en BBQ bites. Van de spectaculaire Elvis Burger, taco’s met garnalen en ananas, een vegetarische Paddo Dog tot aan een S’mores Shake.

Met Burgers & BBQ Bites introduceert pyro-culinair avonturier Jord Althuizen een nieuwe boekenlijn, naast de eerder verschenen Smokey Goodness-boeken. Een handzamer formaat en verkrijgbaar voor een scherpere prijs. Ook voor deze nieuwe serie werkt hij samen met onder meer Remko Kraaijeveld (fotografie) en Erik Rikkelman (vormgeving).

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes! Hij schreef meerdere succesvolle ‘Smokey Goodness’ boeken en er zijn inmiddels meer dan 200.000(!) exemplaren verkocht. Smokey Goodness 1 won in 2016 de Kookboek van het jaar vakjuryprijs en Smokey Goodness 2 in 2017 de Kookboek van het jaar publieksprijs . 

Kijk hier voor het inkijkexemplaar

Voor meer informatie: Kosmosuitgevers.nl

recepten

recepten

The Elvis Burger
Grilled Shrimp & Pineapple Taco’s
Pork Carnitas Nacho’s
Chili Cheese Dogs

Sluit venster [X]Burgers & BBQ Bites