-->

Ontdek jouw buitengeluk

...

Ben je liefhebber van het buitenleven en de natuur, kampeerder van huis uit, een nieuwe kampeerder met een camper of gepimpte caravan, een stadsmens die graag buiten is zonder in te leveren op comfort of ben je een levensgenieter op zoek naar hip, leuk, klein en bijzonder? Voor jou hebben Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans de 30 leukste campings en logeertips in Nederland verzameld.

In Buitengeluk maak je kennis met campings die nét even anders zijn dan de campings die je kent. Of je nu een eigen tent of caravan hebt of liever in een knus ingerichte boomhut wilt slapen, er is voor ieder wat wils. Overnachten in een tiny house, tipi, boomhut of stijlvolle yurt: het kan allemaal. Of wat dacht je van rondtoeren met een retro kampeerbus?

Marleen & Marleen nemen je in deze praktische inspiratie gids mee door heel Nederland. Zowel kleine charmecampings als ook de wat grotere locaties met vele faciliteiten komen aan bod. Ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken zoals badderen in een houtgestookte Dutchtub aan het water of slapen in een oude Engelse stadsbus.

Marleen Brekelmans is oprichtster van Bijzonderplekje.nl en Marleen van den Elsen is fervent kampeerder.

Voor meer informatie Kosmosuitgevers.nl

Sluit venster [X]Ontdek jouw buitengeluk