-->

Tuinieren met Tom

Tom Groot, de tuinman van Eigen Huis & Tuin, neemt je in zijn eerste boek mee naar zijn eigen landelijke tuin en staat stil bij elk seizoen. Tom is ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen groene oase kan creëren. Ongeacht de afmetingen, want ook op een balkon en terras of in een kleine stadstuin kun je zaaien, oogsten en heerlijk genieten van het buitenleven. Tuinieren met Tom is een praktische gids met tips, leuke anekdotes en handige weetjes voor optimaal tuinplezier het hele jaar door.

Met behulp van de praktische informatie in Tuinieren met Tom kom je stap voor stap dichterbij je droomtuin! Je leert niet alleen hoe je de tuin kunt aanleggen, maar ook hoe je deze mooi houdt en verzorgt. Met handige tips bijvoorbeeld over snoeien, het beginnen van een moestuin, uitleg over typische tuintermen als 'mulch' of 'afharden' en elke maand een tuinkalender, zodat je altijd up-to-date bent.

'Laat je inspireren, ga lekker naar buiten, steek je handen in de aarde, neem de tijd en geniet van alles wat tevoorschijn komt. Voordat je het weet heb je er een nieuwe hobby bij.'  -Tom

Het boek Tuinieren met Tom is exclusief verkrijgbaar in de winkels en via de website van Welkoop

Sluit venster [X]Tuinieren met Tom