-->

Intex Artwork op maat

Print op canvas, behang of wandpaneel, een eyecatcher in huis!
Een fijn thuis is belangrijker dan ooit. Een warm en comfortabel interieur maakt nu echt het verschil. Intex biedt persoonlijk artwork, geheel op maat en geschikt voor elke ruimte. Stuk voor stuk eyecatchers waarmee je je huis extra sfeervol maakt. En: op korte termijn te realiseren.

Elk huis verdient kunst!
Een replica van een oude meester in de keuken, een hartelijke spreuk in de hal, een uitvergroot modern stilleven achter de bank…
Altijd al verliefd op een museumstuk? Haal het in huis. Een dierbare foto waar je graag nog ‘iets’ mee wilt? Er zijn zoveel mogelijkheden.
Behoefte aan kleur? Een print op canvas, behang of wandpaneel fleurt meteen de hele ruimte op.

Elk materiaal heeft z’n eigen voordelen:
Een canvas is ook geluiddempend, ideaal dus in de woon- of slaapkamer.
Een wandpaneel heeft een aluminium toplaag en is dus heel makkelijk schoon te maken. Onze keuze voor de keuken en voor buiten.
Het behang is afwasbaar en bestaat uit één stuk, je plakt het dus naadloos op de wand. 

Samen op zoek naar de mooiste print of toepassing die perfect in je interieur past. 
Ben je geïnteresseerd en heb je wensen of vragen, neem contact op met Monique Bottram Intex Exclusieve Interieurbouw.

 “Bij Intex worden dromen werkelijkheid. Voor ons nieuwe huis bedacht onze interieurstyliste een kastenwand op maat; een combinatie van strakke kasten, louvredeurtjes en planken. Intex heeft het ontwerp tot in de puntjes uitgevoerd. Het lijkt alsof de kasten geïntegreerd zijn in de wand, zo mooi! We zijn superblij met deze prachtige en praktische indeling. Het behang heeft Intex speciaal voor ons bewerkt zodat het de hele muur vult. Het is een schot in de roos, de kleuren van de oude meester passen perfect bij de kasten en meubels. Heel veel dank Intex, voor deze aanwinsten!” - Wilma, Hapert

Zie hieronder de voor én na situatie:
canvas (groot formaat), aluminium print (zowel voor binnen als buiten) en naadloos behang (afwasbaar).

Sluit venster [X]Intex Artwork op maat