-->

Boordevol groenten

...

‘Eet, niet teveel, vooral groenten’ met deze uitspraak startte Michael Pollan een internationale revolutie over hoe je het beste eet voor een optimale gezondheid. Meer en meer mensen zien de kracht van een voornamelijk plantaardig dieet. Maar hoe pak je dat nu aan, koken met veel groenten en nog lekker ook? Inspiratie, ideeën en 101 lekkere recepten vind je in het kookboek Boordevol groenten!

Boordevol groenten is een heerlijk toegankelijk kookboek van de familie van Michael Pollan, zijn zussen Dana, Tracy en Lori en moeder Corky. Het boek bevat 101 recepten, waarin groenten de boventoon voeren. Voor ieder wat wils: vegans, vega’s, pesci’s en omni’s. Denk aan: Buffalo bloemkoolwings, Groene asperges met beurre noisette, Carpaccio van peer en Scampi met courgetti. Om samen van te genieten!

‘De Pollans hebben precies het goede idee over koken met groenten: dat zijn de echte sterren van het gerecht en de basis van elk menu. Door gerechten als Cavatappi met broccolini of crispy kimchi pannenkoeken trek ik een sprintje naar de keuken om het te gaan maken.’ - Yotam Ottolenghi

Voor meer informatie: Kosmos Uitgevers

Sluit venster [X]Boordevol groenten