-->

Underwater Jungle behang

Haal de onderwaterwereld in huis en geniet van kleurrijke vissen en exotische waterdieren op de wand. De nieuwe behangcollectie Underwater Jungle is door KEK Amsterdam speciaal ontworpen voor mensen met een flinke dosis interieurlef. Door een perfecte mix van illustraties en bijzonder kleurgebruik breng je een muur in een handomdraai tot een geweldige blikvanger.

Voor deze collectie heeft KEK Amsterdam samengewerkt met topontwerper Tjitske Storm. Zij staat bekend om haar bijzondere patronen die ze o.a. voor Marcel Wanders heeft ontworpen. In de Underwater Jungle Collectie vind je tropische vissen met een botanische touch. Door de hoeveelheid (onderwater)planten, bladeren, vissen en andere waterdieren spat het levendige tafereel van je muur.
In totaal zijn er 3 patronen in een aantal kleuren, waardoor je kunt kiezen uit 6 verschillende dessins. De collectie is verkrijgbaar als wandvullend fotobehang in 4 standaardmaten (4-, 6-, 8- en 10-baans) en als behang op maat. Verkoopprijs vanaf € 170,- voor een rol behang op het formaat 194,8 x 280 cm (4 banen).

Het behang van KEK Amsterdam is gemaakt van vliesbehang, dat vele malen sterker is dan papierbehang. Geen gedoe meer met onhandige behangtafels, want je brengt de lijm rechtstreeks aan op de muur in plaats van op de behangbanen. Het behang is dus heel makkelijk zelf aan te brengen. Bovendien is dit vliesbehang milieuvriendelijk geproduceerd en biologisch afbreekbaar.

Naast behang verkoopt KEK Amsterdam muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.000 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Sluit venster [X]Underwater Jungle behang