-->

Tortilla-flammkuchen met zalm en asperge

diversen

10 minuten + 15 minuten oventijd

4 personen

Benodigdheden:
4 bietentortilla’s
200 g crème fraîche
100 g groene aspergetips
1 rode ui
200 g gerookte zalm
100 g tuinerwtjes
2 el kappertjes
zout en vers gemalen peper
10 g bieslook
1 citroen

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. Leg de tortilla’s op twee met bakpapier beklede bakplaten en besmeer ze met crème fraîche.

3. Snijd de aspergetips in stukjes van 3 cm en snijd de ui in ringen. Verdeel de asperges en ui met de gerookte zalm, tuinerwtjes en kappertjes over de tortilla’s. Breng op smaak met zout en peper.

4. Bak de tortilla’s in 10-15 minuten knapperig in de oven.

5. Hak de bieslook fijn en snijd de citroen in partjes. Bestrooi de flammkuchen wanneer ze uit de oven komen met de bieslook en serveer met de partjes citroen.


It's a wrap

Sluit venster [X]Tortilla-flammkuchen met zalm en asperge